Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

ESITTELY


 
Taksin hinnasto 1.7.2018 alkaen:
 
Perusmaksu arkisin 6-20 ja lauantaisin ja aattoina 6-16 5,90 euroa. Muina aikoina 9,00 euroa.
 
Taksaluokka            Henkilöitä              euroa/km
I                           1-2                      1,60
II                          3-4                      1,91
III                         5-6                      2,07
IV                         yli 6                      2,23
 
Odotusaikamaksu 47,04e/h
 
Avustamislisä (esteettömissä kuljetuksissa) 15,70e
 
Tai pyydä tarjous!

 
Taksi Jari Lundahl on vuonna 2001 perustettu yritys. Harjoitamme taksi- ja tilausliikennettä Valkeakosken ja Pirkanmaan alueella. Kyydin järjestämme tietysti mihin päin Suomea tahansa tarpeidenne mukaan.

Tilausliikenne Jari Lundahl Oy perustettiin loppuvuodesta 2010 laajenevan liiketoiminnan tueksi. Taksi Jari Lundahl ja Tilausliikenne Jari Lundahl Oy toimivat yhdessä tarjoten räätälöityä kuljetuspalvelua 1-50 matkustajalle.

Olemme erikoistuneet palvelemaan tilataksi- ja pyörätuolikuljetuksissa, mutta palvelumme kattaa toki taksi- ja tilausajokuljetukset laidasta laitaan. Tänä päivänä olemme automäärällä mitattuna Valkeakosken suurin taksialan yritys ja henkilöliikenteessä ylipäänsä automäärällisesti Valkeakosken toiseksi suurin alan yritys.


Toimintamme alusta asti olemme halunneet erottua positiivisesti asiakaspalvelun kautta. Tässä olemme onnistuneet hyvin ja Taksi Jari Lundahl tunnetaankin paikkakunnalla joustavaa ja hyvää, yksilöllistä asiakaspalvelua tarjoavana yrityksenä. Jatkuva tavoitteemme on tarjota teille kaupungin parasta taksipalvelua!

Taksi Jari Lundahl työllistää Valkeakoskella ja muualla Pirkanmaalla 18 vakituista työntekijää, sekä lisäksi tilapäisiä tuuraajia tarpeen mukaan. Tervetuloa kyytiin!


Ennakkotilaukset numerostamme:
 
 
 

Jari Lundahl, Lotilantie, 37630 VALKEAKOSKI, Puh. 0400 619514

  näytä normaaliversio » Ylös