Siirry sisältöön

Koronavuoden seurauksena taksipalvelumme toimivat toistaiseksi rajoitetusti. Emme esim. pysty päivystämään puhelinta iltaisin ja viikonloppuisin! Taksipalvelut siis vain ennakkotilauksena puhelimitse tai yhteydenottosivumme kautta. Yrityksemme toiminta jatkuu muuten normaalisti, kuten tilausajomme pikku- ja isoilla busseilla, teemme mielellämme tarjouksen!

Taksipalvelut

1+4 Henkilöauto

1-4 matkustajalle tarjoamme kuljetusta edustustasoisilla Mercedes Benz E- sarjan henkilöautoilla. Palvelukonseptiimme kuuluu että automme ovat puhtaita ja siistejä. Siististi pukeutuneet, kielitaitoiset kuljettajamme palvelevat esim. useita valkeakoskelaisia yrityksiä ja heidän asiakkaitaan.

Teemme mielellämme tarjouksen niin yrityksille, kuin yksityisillekin pidemmistä matkoista, tai usein toistuvista sopimusajoista.

1+8 Tilataksit

Kalustoomme kuuluu kotimaisen Tamlansin edustavasti sisustamia Mercedes Benz – tila-autoja, joissa paikat enimmillään kahdeksalle matkustajalle. Osanahka-verhoilu, pöytäryhmä, ilmastointi jne. takaavat miellyttävän ja mukavan matkanteon.

Kuljetukset lentokentille ja satamiin, teatteri- ja messumatkat, yritysajot jne. jne. Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous, kyyti tilataksilla pienryhmille on usein yllättävän kustannustehokas vaihtoehto!

Esteettömät autot

Kalustoomme kuuluu seitsemän sähköisellä pyörätuolinostimella varustettua, esteetöntä autoa. Kaikissa autoissa on vähintään kaksi pyörätuolipaikkaa asianmukaisine kiinnitys- ja turvavyöjärjestelmineen.

Henkilökuntamme on erityisesti koulutettu palvelemaan pyörätuolia apunaan käyttäviä asiakkaita.