Siirry sisältöön

Koronavuoden seurauksena taksipalvelumme toimivat toistaiseksi rajoitetusti. Emme esim. pysty päivystämään puhelinta iltaisin ja viikonloppuisin! Taksipalvelut siis vain ennakkotilauksena puhelimitse tai yhteydenottosivumme kautta. Yrityksemme toiminta jatkuu muuten normaalisti, kuten tilausajomme pikku- ja isoilla busseilla, teemme mielellämme tarjouksen!

Tilausajot

1+16-22 Pikkubussit

Käytettävissänne ovat 9-22 matkustajan pikkubussimme. Edustavat, väljät matkustustilat ja hyvät tilat myös matkatavaroille takaavat mukavan matkan 5-22 henkilön ryhmille vaikkapa satamaan, tai lentokentälle.

Pikkubusseihimme pystytään tarvittaessa järjestämään paikat enimillään neljälle pyörätuolissa matkustavalle asiakkaalle! Yhdistykset ym. ottakaa yhteyttä, niin suunnitellaan tarpeitanne vastaava matka!

1+50 Bussi

Leppoisaa matkantekoa isommillekin ryhmille 50-paikkaisella, ajanmukaisesti varustetulla linja-autollamme, pyydä tarjous ja räätälöimme reissun juuri teille!

Kalustokapasiteettimme takaa joustavan ja tarvittaessa nopeankin palvelun kaikkiin henkilökuljetustarpeisiinne. Kaikki ennakkotilaukset teette vaivattomasti samasta tilausnumerosta 0400 619 514 ja tarjouspyynnöt kuljetuksista vaikkapa tämän sivuston yhteydenottolomakkeen kautta!